9. juli: Ann Mai Røge / Walking Landscapes Aalborg

TID: 9. juli kl. 14.00-02.00
RUTE: Starter i Aalborg Portlands kalkbrud. Besøger undervejs det grønne område ved Rensningsanlæg Vest, hvor den nye motorvejsforbindelse planlægges.
KATEGORI: Performancekunst
DELTAGELSE: Vandringen kan opleves online
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

KROP & KALK

Performance- og multimediekunstner Ann Mai Lunde Røge tager jer med på en sanselig og personlig opdagelsesrejse i Aalborgs bynære natur, hvor hendes krop og dennes møde med landskabet og hvide materialer går igen. Hun tager udgangspunkt i en figur, som fødes af kalken i Aalborgs undergrund. Vi følger figuren på vandringen, men også momentvis kunstneren selv som den skabende og undersøgende.

Ann Mais vandring er en kombination af research og performance i landskabet. Vandringens retning er vejrafhængig, ligeledes er performancens. Ann Mai arbejder stærkt intuitivt. Hun er optaget af udholdenhed og fordybelse.

OM KUNSTNEREN

Anne Mai har en BA i Fine Art Printmaking og en MA i Fine Art fra University of Brighton, England. Hun er medlem af Aalborg Artist’s Association og i bestyrelsen for Hjørring Grafisk Værksted. Gennem performance og multimediekunst undersøger hun kroppen som et sted for følelser og energi og arbejder intuitivt med materialer og rum.

 

DOKUMENTATION

VIDEOS

9. juli kl. 14

9. juli kl. 15

9. juli kl. 16

9. juli kl. 17

9. juli kl. 18

9. juli kl. 19

9. juli kl. 20

9. juli kl. 21

9. juli kl. 22

9. juli kl. 23

9. juli kl. 00

9. juli kl. 1

9. juli kl. 2

Foto: Rikke Ehlers Nilsson

X