9. juli: Ann Mai Røge / Walking Landscapes Aalborg

TID: d. 9. juli kl. 11.00 – 23.00
RUTE: Starter og slutter ved Anns hjem på Kong Hans Gade i Aalborg. Besøger undervejs det grønne område ved Rensningsanlæg Vest, hvor den nye motorvejsforbindelse planlægges.
KATEGORI: Performance kunst
DELTAGELSE: Vandringen kan opleves online.
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

BRUD

Performancekunstner Anne Mai Røge vil i vandringen Brud undersøge forholdet mellem sin indre sindsstemning og sine omgivelser og hvordan disse påvirker hinanden. Hun er interesseret i enkle hverdagsritualer og nye møder, i det intuitive møde med nuet, men også bevidst om en last, der gennem de sidste tre år er gledet ned fra hendes skuldre, og som hun nu slæber bag sig.

Ann flyttede til Aalborg for tre år siden i forbindelse med et brud, som hun vil illustrere ved at slæbe et fysisk materiale efter sig gennem vandringen. Tyngden af materialet vil på symbolsk vis dokumentere og knytte hendes indre tilstand til og med mødet med landskabet.

Aalborg er for Ann et sted, hun kan finde ro og inspiration i naturen, ved fjorden og de grønne områder: Jeg vandrer efter de grønne områder, besøger Almen Kirkegård, går frem og tilbage og går i cirkler i håbet om at gøre nye opdagelser når krop, sind og omgivelser forenes i Walking Landscapes.

 

CREDITS

Ann Mai Røge

X