7. aug.: Anette Asp Christensen / Walking Landscapes Aabenraa

TID: 7. august kl. 06.00-18.00
KATEGORI: Undersøgelse / Performance
RUTE: Tinglev-egnen; Heds, Bredevad, Bylderup, Rens, Store Jyndevad, Søllingvrå, Terkelsbøl, Tinglev, Lovtrup Vestermark, Ulvemosen, Smedager, Vollerup
DELTAG: Se med online
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

ET STED PÅ JORDEN

Anette Asp Christensen genbesøgte på sin vandring sit barndomslandskab på Tinglev-egnen – det flade, intensivt dyrkede landbrugslandskab vest for Aabenraa. Var det muligt at geninstallere sig selv og finde plads og livsrum i dette landskab, der engang stod hende nært, og som var med til at forme hende?

Vandringen formede sig som et forsøg på at forankre de indre landskaber i de ydre, i en naiv insisteren på at komme ind under huden på landskabet, på samhørighed og kropslig forbundenhed.

Det blev til en performativ samtale med dyrene, afgrøderne, landevejene, solcellerne og horisonten. Gennem en legende, kropslig og visuel undersøgelse af landskabet og ved at lytte – til stedet og til sansninger og huskninger – lod hun sig inspirere til bevægelse, tableauer og kropslige installationer.

Walking Landscapes Aabenraa Annette AspOM KUNSTNEREN

Anette Asp Christensen er koreograf, danser, fysisk performer, dukkespiller og -mager samt kunstnerisk leder af WunderVerk. Hun har produceret en række værker, som engagerer publikum i intime spillerum og sansemættede fortællinger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS – de 13 nedslag

7. aug. kl. 6

7. aug. kl. 7

7. aug. kl. 8

7. aug. kl. 9

7. aug. kl. 10

7. aug. kl. 11

7. aug. kl. 12

7. aug. kl. 13

7. aug. kl. 14

7. aug. kl. 15

7. aug. kl. 16

7. aug. kl. 17

7. aug. kl. 18

CREDIT: 

Portræt: Lise Lotte Urfe
Foto af køer: Anette Asp Christensen