Open call til deltagere – HABITAT af Doris Uhlich

Den østrigske koreograf Doris Uhlich har skabt en række smukke iscenesættelser af HABITAT i Wien, Köln, Bristol, Marseille, München og Trondheim. Nu har Metropolis inviteret Doris Uhlich til at iscenesætte forestillingen på Refshaleøen i et landskab i forandring. HABITAT er tableauer med menneskekroppe som en del af et fællesskab, et fælles udtryk og en fælles krop.

HABITAT hylder kroppen i alle dens former og udtryk. Vil du være med?
Workshops 23.-27. juli / Forestillinger 28., 29., 30. juli 2023

Habitat Doris Uhlich Metropolis 2023

HABITAT bryder med de gængse idealer om skønhed og kropsbilleder og hylder den nøgne krop i al dens styrke, skrøbelighed og naturlighed.

Metropolis og Doris Uhlich søger ca. 40 personer (18+) i alle aldre, køn og med alle baggrunde – erfaring på en scene og med dans er ikke nødvendig. Alle kroppe er velkomne.


Baggrund

HABITAT er Doris Uhlichs største gruppekoreografi til dato. Lydbilledet er elektronisk og spilles live af en DJ, mens deltagerne fejrer samhørighed og forskellighed i en forestilling, der fænger med sin energi og menneskelighed. Missionen er at overskride de gængse idealer om krop, dans og nøgenhed.

Doris Uhlich har arbejdet på de største internationale scener og festivaler. Hun har vundet adskillige priser for sit arbejde de seneste år med den nøgne krop i fokus. Vores tid kræver en ny bevidsthed om vores kropslige forbundenhed med hinanden og med verden omkring os. Samtidig lever vi nu i 100 år, og der er behov for en mere mangfoldig kropsidentitet. Se mere på www.dorisuhlich.at/en

Metropolis har i mange år præget Københavns byrum med et mangfoldigt program af scenekunst. I år samles programmet på Refshaleøen, hvor landskabet er under forandring fra tung industri over kreativt frirum til en ny bydel.

Vi inviterer i år Doris Uhlich til at skabe sit vigtige værk på Refshaleøen sammen med alle jer, som vil være med til at skabe en ærlig og stærk forestilling, der hylder alle kroppe.


Hvornår

Du skal kunne være til stede alle dage i hele tidsrummet:
Workshop
23. juli kl. 12.00-22.00
24.-27. juli kl. 17.00-22.00

Forestillinger
28. juli kl. 15.00-23.00
29.-30. juli kl. 17.00-23.00

Deltagere i forestillingen er nøgne. Forestillingerne vil delvist foregå i det offentlige rum, men publikum har ikke lov til at tage fotos.


Hvor

Workshop og forestillinger vil foregå på Refshaleøen, Kbh. K.
Prøver foregår både inden- og udendørs. Forestillingen foregår udendørs.


Betaling

Deltagelse honoreres med workshop-/forestillingsdiæter på 500 kr. per dag i 8 dage.
Deltagelse i workshopdagene er en forudsætning for at være med i forestillingen.
Der er forplejning undervejs.


Er du interesseret i at være med?

Så send venligst denne information til kv@kit.dk inden 26. maj.

Navn:
Alder:
Profession/uddannelse/interesser:
Mail:
Telefonnummer:
By:
2 fotos: et portræt og et helkropsfoto (fuldt påklædt)

Herefter vil Doris Uhlich sammensætte et hold for at sikre så forskellige deltagere som muligt. Du får besked senest 19. juni, om du er en af deltagerne.

NB! Vi planlægger et online informationsmøde med Doris Uhlich. Du kan melde din interesse i at deltage i mødet ved at sende en mail til kv@kit.dk.

Habitat Doris Uhlich Metropolis 2023