LE VIDE ESSAI DE CIRQUE – Fragan Gehlker, Alexis Auffray & Maroussia Diaz Verbèke

En svimlende flirt med højderne – og det dybe fald
DATO 12., 13., 15., 16. aug. kl. 21.00
STED Den Grå Hal, Christiania Refshalevej 2, Kbh. K
BILLET 165 kr / ung 95 kr

 

Fragan Gehlker leger med cirkus’ ultimative konsekvens: det livsfarlige fald ud i tomrummet. Han er radikal, kompromisløs og en af de allerdygtigste rebartister. Hver aften udfordrer han sig selv til det yderste, når han uden sikkerhedsline kravler rundt under taget i 12 meters højde, mens publikum skælvende ser på fra det yderste af stolen.

Albert Camus’ fortolkning af myten om Sisyfos og gentagelsens meningsløshed er grundlaget for fortællingen. Her er Sisyfos’ bjerg erstattet af reb, der skal bestiges. Men hvert skridt frem er et skridt tilbage. Et nyt forsøg. Et nyt fejltrin.  Igen og igen i det uendelige. De benhårde vilkår for enhver cirkusartist i jagten på dygtiggørelse. Eller livsvilkåret for os alle?

Med på scenen er violinist Alexis Auffray, ni reb, en stabel skumgummimåtter og en skrattende båndoptager. Et underspillet set-up til en storslået cirkus-fortælling, der giver gåsehud og går lige i mellemgulvet. Hver opførelse er et nyt forsøg på at gribe tomrummet, fange nuet og sejre over meningsløsheden.


VARIGHED 70 min.
ANBEFALES FRA 5 år

CREDITS

En forestilling skabt af Fragan Gehlker, Alexis Auffray og Maroussia Diaz Verbèke
Baseret på en original idé af Fragan Gehlker
Akrobatik i reb: Fragan Gehlker
Musik & sceneteknik: Alexis Auffray
Dramaturgi: Maroussia Diaz Verbèke
Lysdesign: Clément Bonnin
Kostumedesign: Léa Gadbois-Lamer
Teknik: Adrien Maheux
Turné: Anna Tauber
Administration: Roselyne Burger
Foto: Alan Guichaoua & Jean Charmillot
Tak til: Aourell Krausse, Bruno Dizien, Arpád Schilling, Lawrence Williams, Xavier Marco
Co-produktion: La Verrerie, Pôle National des Arts du Cirque Languedoc-Roussillon, Alès ; La Cascade, Maison des Arts du Clown et du Cirque, Pôle National des Arts du Cirque, Bourg-Saint Andéol ; Le Cirque Jules Verne, Pôle National des Arts du Cirque Picardie, Amiens ; Le Centre National des Arts du Cirque (CNAC), Châlons-en-Champagne

www.levide-insitu.blogspot.fr