#FILE_TONE – Subliminati Corporation

Crazy kaostrip med beatbox, bad boys og cirkusvildskab
STED Republique, Store Scene
DATO 14., 15. & 16. aug. kl. 20
TURNÉ Viften 19. aug. kl. 17, Galaksen 23. aug. kl. 19.30
VARIGHED 60 min.
ANBEFALES FRA 11 år
BILLETTER 165/85 kr.

 

Spænd airbaggen, når Subliminatis fem kamikazepiloter inviterer til crash test af Europas smukke feberfantasier om frihed, lighed og broderskab. #File_Tone er et syretrip, en hallucinerende karruseltur, der tager dig med om på vrangsiden af drømmen. Her står Obama, Castro, Berlusconi og Dalai Lama klar til at udføre moralsk paskontrol; Hvem er der plads til i den europæiske familie?

Væbnet til tænderne med charme, vid og vanvidshumor udsætter the Corporation dig for et frontalangreb. På et splitsekund får de dine latterkramper til at stivne, når uskyldig humor forvandler sig til grusom hån, og med en perfekt afmålt blanding af komik, tragik og politik hiver de dig rundt i hele følelsesregistret. Du bliver fristet og fanget af human beatbox, virtuos jonglering og macho-akrobatik og ender forført, forvirret… og smittet med en guddommelig galskab.

STØTTE: Præsenteres i samarbejde med og med støtte fra Republique og Institut Français
FOTO: Ben Hopper
CREDITS: Af & med: Mikel Ayala, Jordi Querol, Lorenzo Mastropietro, Mael Tebibi,Joona Kaakinen
Exterior eye: Virginie Baes
Lysdesign: Thomas Bourreau
Lyddesign & lydregi: Vincent Mallet
Lysregi & teknisk koordinering: Julie Darramon
Kostumer: Cannelle Couturier
Administration & produktion: Mathilde LeCain

With tonight’s hit, delivered by Subliminati Corporation, …we not only experienced superb artistry, but also everything you could wish for in the way of ideas, drive and innovation. The way the cool desperadoes, dressed in suits, were able to juggle with cones and hats, it was almost as if the traditional circus tools had been electrified. Politiken

subliminati.com