8. juli: Mette Boel / Walking Landscapes Aalborg

TID: d. 8. juli kl. 04.00 – 16.00
START STED: Hou Havn, langs Hou Engsø, ned på stranden, tilbage til havnen og så i ring. 12 gange.
KATEGORI: Billedkunst
DELTAGELSE: Vandringen kan opleves online.
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

DET ORANGE 

Jeg vil gerne kigge på verden gennem et orange skær for på den måde at fiktivgøre den. Jeg har opdaget hvordan den orange stive film blafrer og knækker i vinden og farver sandet orange, gyldent.

Jeg vil være et sted imellem to verdener, netop dette sted. Jeg længes ud, længes mod varme og sol, men orker ikke. Men at kigge igennem mit filter flytter mig indeni til et andet sted. Det eneste jeg ønsker er stemninger. Appelsiner.

Jeg vandrer ikke alene, der er et barn med, som ingenting kan se. Det ligger i sit eget hav og vugger. Barnet må sætte tempoet, jeg følger efter. Der er en verden udenfor mig og der er en verden indeni mig. Jeg er limen.

Jeg vil gå i ring, tolv ringe vil jeg gå og jeg vil se. Igennem mit filter. Jeg spiser syrlige drops og drikker danskvand. Hele tiden.

Jeg bor et sted nu, som om sommeren forvandles til et ferieparadis. Det er her jeg vil gå. Gyldne lemmer og sand i håret. Bål på stranden. Ild. Vand. Som er helt blåt.

I min ring vil jeg se på de badende sommerturister gennem den orange film. Jeg vil filme og fotografere den orange farve på det hvide sand og bølgeskvulpene.

 

CREDITS

Mette Boel Olsen

X