Stina Strange Metropolis

METROPOLIS SØGER KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER / JUNI-SEPTEMBER 2023

Er det dig, der skal hjælpe os med at kommunikere Metropolis’ forestillinger denne sommer?

Vi er på udkig efter en kommunikationsmedarbejder, der kan hjælpe den kommunikationsansvarlige med at skrive, redigere, opdatere hjemmeside, kommunikere på sociale medier, kontakte netværk og grupper og ind i mellem også hænge plakater op, uddele flyers, lave publikumsundersøgelser, osv.

HVEM ER VI?

Metropolis – Københavns Internationale Teater præsenterer performances i det offentlige rum i perioden maj til september. Vi har et program i København, men også rundt om i landet i forbindelse med projektet Metropolis Landskab / Performing Landscapes i 10 kommuner.

Vi er en lille organisation (3 mennesker) med mange aktiviteter og partnere, og vi leder derfor efter en, som er med på at løbe stærkt for at udbrede kunsten i det offentlige rum til endnu flere mennesker.

Læs mere om Metropolis – Københavns Internationale Teater.

HVAD SKAL DU?

Du vil primært være tilknyttet Metropolis Landskab / Performing Landscapes, der skaber stedspecifikke forestillinger i samspil mellem kunst, mennesker og landskab. Her vil din rolle være at kommunikere med de 60 involverede kunstnere, at skrive og opdatere projekttekster og -information samt understøtte de lokale partnere i at kommunikere forestillingerne bedst muligt i deres område.

Der vil dog også løbende være kommunikationsopgaver i forbindelse med vores forestillinger i København. Noget vil foregå bag skrivebordet, andet vil foregå ude i byen. Noget vil være intellektuelt, andet vil være lavpraktisk.

DIN BAGGRUND

Vi regner med, at du kommer med en baggrund inden for og erfaringer fra gerne både (scene)kunst og kommunikation, men også erfaring inden for medier, arkitektur, byudvikling og andet kan være relevant. Det vigtigste er dine kommunikative evner og din interesse for at arbejde med performativ kunst i det offentlige rum.

Vi regner med, at du kan arbejde selvstændigt, og du vil referere til den kommunikationsansvarlige.

DET PRAKTISKE

Arbejdstiden er 37 timer og foregår som udgangspunkt i dagtimerne, men der må forventes aften- og weekendarbejde i forbindelse med forestillinger og aktiviteter. Vi ved, at det er sommer, men der bliver ikke mulighed for at holde mange ugers ferie. I august må du forvente at være til stede hele måneden, mens vi sammen kan se på ferieønske i en anden periode.

Din primære arbejdsplads er på vores kontor på Refshaleøen, men der må løbende forventes rejser til Jylland i forbindelse med møder og forestillinger.

Løn efter aftale.
Tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsen ophører 30. september.

ER DET DIG…
vi skal arbejde sammen med denne sommer? Så send os gerne:

  • CV
  • En ansøgning på maks. 1 side
  • Eksempel/eksempler på formidlingstekster, du har skrevet, f.eks. tekst om et værk, pressemeddelelser, eksempler på posts på sociale medier, m.m.
  • Skriv også gerne, hvornår du har mulighed for at starte


KONTAKT
Send ovenstående til kommunikationskoordinator Louise Kaare Jacobsen på lkj@kit.dk.
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi lukker for ansøgninger 7. juni, men holder samtaler løbende.